Oddajanje Planeta

nedelja, 08. november 2015, 09:32

Planet je primeren za delavnice, seminarje, jogo, meditacijo ali oddih, dvorana je dovolj velika za skupine okoli dvajset do petindvajset oseb. Najbolj je primeren za ljubitelje narave, ekologije in pozitivne energije, ki se posvečajo športu, umetniškega izražanja in duhovnih dejavnosti, ki vsi potrebujejo mir in čisto in zdravo okolje. Kompleks ima zunanje kurišče, park, otroška igrala...

Planet 47 nudi čudovito bivanje v prekrasni istrski kamniti hiši iz 17. stoletja, ki je bila obnovljena z organskimi materiali v zadnjih letih. Prostor ima zdravilno pozitivno energijo in je namenjen ustvarjalnim ali meditativnim počitnicam.

Vsebuje štiri spalnice, vsega skupaj 13 postelj, kuhinja z jedilnico in velika kopalnica z dvemi stranišči in dvema prhama. Ena soba ima tudi svojo kopalnico (WC, umivalnik in tuš).

Poleg bivalnih prostorov kompleks nudi večnamensko dvorano 60m2 zgrajeno iz organskih materialov (gline, lesa, ovčje volne, konoplje, kamen). Ima visok strop in lastne sanitarije.

Profesionalna kuhinja s pravo krušno pečjo, je tudi del kompleksa. V tej kuhinji je mogoče pripraviti obroke za poljubno število ljudi.

V bližini bivalnih prostorov, je savna, ki jo grejemo z lesom. Ima eno veliko stekleno steno, ki ponuja čudovit razgled na dolino reke Dragonje. Savna lahko sprejme do 15 oseb hkrati.

Neokrnjena narava zgornjem povodju Dragonje vam nudi veliko možnosti za sprehode, pohodništvo in kolesarjenje. Planet se nahaja v ekološki vasi, ki vam omogoča prijetno bivanje v zdravem, naravnem in mirnem okolju. Noči so tihe in opazovanje zvezd ne ovira svetlobni smog...

Oddaljenost od morja je 15 km (25 minut vožnje z avtomobilom), vendar le 15 minut hoje nas loči od reke Dragonje.

Ves dobiček od najemnine je namenjen financiranju programov centra za Downov sindrom, Planet 47.

Povpraševnje pošljite na email.

Predstavitev si lahko ogledate na: airbnb

Comments (0)


Planet 47
http://planet47.si/article.php/oddajanjeplaneta_si