Svete pesmi v predsedniški palači

nedelja, 29. april 2018, 22:07

V zadnjem letu smo se osredotočili na zvok, glas, vibracijo: Svete - zdravilne pesmi, tako vzpodbujamo razvoj in prijateljske vezi. Zdravilna vibracija svetih pesmi pomaga pri čustvenem in mentalnem razvoju, krepi socialne stike, utrjuje zdravo povezanost med desno in levo možgansko hemisfero, pomaga pri avtizmu, motnjah koncentracije in krepi notranji mir, srečo, zadovoljstvo.
Petje je učinkovito tudi v boju z depresijo in podobnimi težavami. In predvsem za zvok in pesem ne potrebuješ denarja ali kakršnih koli drugih sredstev, svoj dragoceni glas vedno nosimo s seboj in resnično ni mej, do kje ga lahko razvijamo. Zato zdaj Planet47 poje in bo pel tudi v prihodnje.
In učinki, so odlični. Naši mladinci uživajo v petju, med njimi se je
ustvarila posebna harmonija.
Ljudje z d.s. imajo večjo čustveno zaznavo, so bolj občutljivi in izjemno dobri v vseh umetnostih, kjer je potrebno pokazati čustva. Še najbolj se to izraža v petju svetih pesmi.
Le te postanejo zdravilne in zdravijo okolico.
Vibracije starodavnih zvokov pomagajo pri razvoju intelektualnih sposobnosti in krepijo srčno kulturo v medsebojnih odnosih. Planet 47 v svoje programe vključuje pesmi, s katerimi svet spreminjajo na boljše.

Mentorica petja svetih pesmi: Manica Smrdelj
Likovna mentorica: Tatjana Ferengja
 

Več o tem v videu, posnetem v predsedniški palači na dan Downovega sindroma 21.3.2018

Video

Comments (0)


Planet 47
http://planet47.si/article.php/svetepesmivpredsedniskipalaci_si