Dodaj članek  :  Napredno iskanje  :  Statistika spletne strani  :  Seznam člankov  :  Ankete  :  Povezave  :  Koledar  

Majska delavnica

   

Delavnica je bila po našem mnenju odlična. Metka Uršič Gabršček je predstavila Learning Breakthrough Training Program, v dvorani nas je bilo štirideset. Predavanja so se udeležili strokovni delavci iz CUDV Draga in iz Centra za korekcijo sluha in govora Portorož.

Prikaz vaj

Predavanje: Mohor najde enostavne razlage, kako pomagati otroku pri  še takooo zahtevnih matematičnih enačbah

Predavanje o matematiki utrudi tudi starše ...Medtem so naši otroci uživali v individualnih uricah z logopedinjo Sergejo in učenja angleščine z Monique. V tem času so drugi, da ne bi čakali, s Tomažem Rauhom izdelovali piščali ... Zvečer smo se starši zbrali na petju ob ognju, ki je trajalo, kakšne tri ure in je bilo čudovito.

Sprostitev po napornem dnevu

Frizerka Eva

Naslednji dan so se vsi odpravili na voden pohod po Šavrinskih gričevjih, dobili smo obisk mladink in mladincev iz CUDV Draga, Sergeja je z vsemi izvedla delavnico zvočne terapije... Ustvarili so zvočni prostor ob igranju na bobne, in se šli igrice sledenja in iskanja zvoka z zaprtimi očmi ...

Kosilo

Popoldan smo imeli pogovorni krog, na katerem je vsakdo predstavil svoje želje in na podlagi teh smo začeli pripravljati program za Samostojen sem II., poletne počitnice.

 

Majska delavnica | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.

 Copyright © 2018 Planet 47
 Vsa naša koda pripada vam.
Gnano z Chevrosoft 
Spletna stran generirana v 0,17 sekunde