Contribute  :  Advanced Search  :  Site Statistics  :  Directory  :  Polls  :  Links  :  Calendar  

Majska delavnica

   

Delavnica je bila po našem mnenju odlična. Metka Uršič Gabršček je predstavila Learning Breakthrough Training Program, v dvorani nas je bilo štirideset. Predavanja so se udeležili strokovni delavci iz CUDV Draga in iz Centra za korekcijo sluha in govora Portorož.

Prikaz vaj

Predavanje: Mohor najde enostavne razlage, kako pomagati otroku pri  še takooo zahtevnih matematičnih enačbah

Predavanje o matematiki utrudi tudi starše ...Medtem so naši otroci uživali v individualnih uricah z logopedinjo Sergejo in učenja angleščine z Monique. V tem času so drugi, da ne bi čakali, s Tomažem Rauhom izdelovali piščali ... Zvečer smo se starši zbrali na petju ob ognju, ki je trajalo, kakšne tri ure in je bilo čudovito.

Sprostitev po napornem dnevu

Frizerka Eva

Naslednji dan so se vsi odpravili na voden pohod po Šavrinskih gričevjih, dobili smo obisk mladink in mladincev iz CUDV Draga, Sergeja je z vsemi izvedla delavnico zvočne terapije... Ustvarili so zvočni prostor ob igranju na bobne, in se šli igrice sledenja in iskanja zvoka z zaprtimi očmi ...

Kosilo

Popoldan smo imeli pogovorni krog, na katerem je vsakdo predstavil svoje želje in na podlagi teh smo začeli pripravljati program za Samostojen sem II., poletne počitnice.

 

Majska delavnica | 0 comments | Create New Account
The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.

 Copyright © 2019 Planet 47
 All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective owners.
Powered by Chevrosoft 
Created this page in 0,25 seconds