Contribute  :  Advanced Search  :  Site Statistics  :  Directory  :  Polls  :  Links  :  Calendar  

VABILO: Stopimo skupaj – Ljubezen ne šteje kromosomov

   

Društvo Downov sindrom Slovenija in Društvo za Downov sindrom Planet 47 vas vljudno vabita na dobrodelni koncert » Stopimo skupaj – ljubezen ne šteje kromosomov!«

Koncert bo 21. 2. 2015 ob 19.45 v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Ob spremljavi simfonikov RTV pod vodstvom Lojzeta Kranjčana bodo med drugim nastopili Uroš Perič, Nuša Derenda, Tinkara Kovač, Jure Ivanušič, Romana Kranjčan in Nino Ošlak. Poleg že uveljavljenih umetnikov bodo večer obogatili mladi z Downovim sindromom. Njim smo dolžni zagotoviti aktivno vključitev v družbo – dodaten kromosom, ki ga imajo, pri tem ne more biti ovira.

Pri koncertu sodelujejo Cankarjev dom, RTV Slovenija in njen simfonični orkester, Društvo za Downov sindrom Planet 47, Društvo Downov sindrom Slovenija. Zbrana sredstva bodo zagotovila izvajanje razvojnih programov za otroke in mladino z Downovim sindromom.

Častna pokrovitelja koncerta sta Predsednik republike g. Borut Pahor in predsednik Slovenske akademije znanosti in umetnosti g. Tadej Bajd.

Vstopnice po 10 € so na razpolago na blagajni Cankarjevega doma v Ljubljani.

Prisrčno vabljeni!

 V centru za Downov sindrom Planet47 beležimo peto leto delovanja, naš četrti koncert z RTV Slovenija, dve leti dela gledališke skupine Planet47, glasbenikov in likovnikov. Program Leonardo Da Vinci special za razvijanje in razvoj talentov pri osebah z Downovim sindromom se močno obrestuje. Mladinci so postali že pravi mojstri v svojih izraznih smereh, umetnost jim pomaga pri njihovem socialnem, čustvenem in intelektualnem razvoju.

Sredstva zbiramo s koncertom zato, ker jih je sicer odločno premalo. Proračun je že dovolj izčrpan, če pa želimo res razvojno pomagati našim otrokom, mladinkam in mladincem, pa moramo za nenadomestljive programe nameniti precej več.

V Planetu47 bomo donacije namenili programu Leonardo Da Vinci special in poletnim tečajem Samostojen sem II. Društvo za Downov sindrom Slovenije se osredotoča tudi na učno pomoč ter na zgodnje obravnave s programom, ki je v občutljivem otroštvu izjemno pomemben in bi se sicer zreduciral na minimum.

 

 

VABILO: Stopimo skupaj – Ljubezen ne šteje kromosomov | 0 comments | Create New Account
The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.

 Copyright © 2019 Planet 47
 All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective owners.
Powered by Chevrosoft 
Created this page in 0,11 seconds